Oosterwold

TINY LOFTS IN OOSTERWOLD

Met minder hypotheeklasten wonen in een Tiny Loft op een royale kavel in Oosterwold, een landelijke gebied van Almere-Hout.
De Tiny Loft biedt door de hoogte en efficiënte indeling een mooie ruimtebeleving. Heerlijk buiten wonen met een moestuin, boomgaard of misschien wel kippen.

Vanwege het zonnepanelen dak is de Tiny Loft energieneutraal. Hierdoor kunnen de bewoners een Groenhypotheek bij de Rabobank afsluiten. Een groene hypotheek heeft een rente die over het algemeen 1 à 2 procent onder de marktrente ligt.

Voor tussen de € 145.000 en € 200.000, inclusief een bouwrijpe kavel van 400 tot 700 m2. Een comfortabele Tiny Loft in dit nieuwe en toekomstgerichte buitenleven initiatief zal voor velen haalbaar zijn.

U kunt uit drie modellen kiezen; de Single, Duo of Family. Deze hebben een woonoppervlakte van 28 tot 48 m2. Een bijpassende Tiny Shed met een tuinkas en berging is als extra leverbaar.

De Tiny Lofts worden geheel compleet inclusief sanitair en keuken geleverd. In de prijs met bouwrijpe kavel en gemeenschappelijke voorzieningen zijn de notariskosten, gemeentelijke leges en nutsaansluiting begrepen.