Bent u op zoek naar rust in een groene omgeving?

Nabij Ommen in de provincie Overijssel staat deze mooie chalet op een rustig gelegen camping ’t Voshuus met uitzicht op een prachtige natuur. Ommen biedt rust en ruimte die volgens de inwoners elders in Nederland al lang verloren zijn gegaan. Camping ’t Voshuus ligt aan de voet van de Lemelerberg, de Archemerberg en aan de rand van een prachtig bos. De directe omgeving nodigt u uit tot lange wandel- en fietstochten. Hier kunt u nog wakker worden van de stilte.

De camping is gelegen aan het Pieterpad, de bekendste lange afstand wandelroute van Nederland. Wandel en fietsroutes in overvloed. Vissen kun je hier bij uitstek langs de oevers van de Vecht, Regge en langs het Ommerkanaal. In Ommen vindt u vele uitgaansgelegenheden waaronder; restaurants, cafés en het streekmuseum. De attractieparken Hellendoorn en Slagharen liggen op respectievelijk 15 en 30 autominuten van de camping. Op 500 meter ligt het paardensportcentrum.

Per direct beschikbaar: chalet bouwjaar 2011 met een vloeroppervlakte van 40 m2. De chalet met schuur staat op een ruime kavel van 350 m2. De chalet is geheel gestoffeerd, heeft een extra hoog plafond waardoor u een gevoel van ruimte ervaart en een mooie glazenoverkapping. In de woonkamer staat een gezellige gashaard en de openkeuken is voorzien van inbouwapparatuur. De badkamer is geheel betegeld en heeft een douche, toilet en wastafel. Er zijn twee 2-persoons slaapkamers. De schuifpui en toegangsdeur zijn voorzien van horren. Als zonwering zijn er screens geplaatst.

De huur voor de staanplaats bedraagt € 1.550,- per jaar. Daarnaast vraagt de gemeente Ommen € 227,- per jaar aan toeristenbelasting omdat u zich ook moet inschrijven bij deze gemeente.

Prijs: 37.500,-

Heeft u interesse? Neem contact op met Cora Bransen Makelaardij, info@corabransen.nl