Camping recreatie

Recreatie bungalow

Te koop: Prachtige bungalow op een toplocatie met betoverend uitzicht op het water!

Op vakantiepark Tulderheyde net onder Tilburg staat deze prachtige bungalow die ontworpen is om optimaal te profiteren van het uitzicht op het water. Of je nu geniet van een kopje koffie bij zonsopgang of een romantisch diner bij zonsondergang, de adembenemende vergezichten zullen je keer op keer betoveren.

De bungalow staat op huurgrond. Kosten € 2351,25 per jaar.

De totale oppervlakte is 48 m2, twee slaapkamers, luxe badkamer en keuken en een mooie lichte woonkamer met 3D wand.

Prijs is € 99.500 inclusief BTW.

Kosten zoals water en elektra zijn op basis van eigen gebruik en nacalculatie.

– € 325 intens verbruik

– € 105 / huisdier

– € 70 / extra slagboomsleutel

– € 0.60 / kwh nu dit kwartaal. Kan veranderen!

Voor intens verbruik geldt: Wanneer men enkel de schoolvakanties komt, dus enkel die periodes gebruik maakt van zijn / haar chalet, wordt dit bedrag niet aangerekend. Wanneer men meer dan alleen de schoolvakanties wenst te komen, wordt hun het forfait intens gebruik aangerekend.

Neem contact met mij op om deze prachtige bungalow te bezichtigen en jezelf te trakteren op de vakantiestijl waar je altijd van gedroomd hebt!

Recreatie bungalow

Te Koop: Mooi chalet op Vechtdalcamping Het Tolhuis

Droom je van een eigen plekje midden in de natuur? Dan is dit prachtige chalet op Vechtdalcamping Het Tolhuis precies wat je zoekt! Gelegen op een gezellig ingerichte kavel aan het einde van het pad, geniet je hier van rust en privacy zonder gestoord te worden door passerende mensen.

Kenmerken:

  1. Gritter chalet, eind 2017 geplaatst, afmeting 11.70 m x 3.80 m = 44,46 m²
  2. Ruime lichte woonkamer met rolluiken en een slaapbank
  3. Eigentijdse keuken met oven, aparte grote koelkast en vriezer
  4. Nette badkamer
  5. 2 slaapkamers, waarvan de ouderslaapkamer één ruime inbouwkast en twee smalle kasten heeft en de tweede slaapkamer één inbouwkast
  6. Horren bij alle openslaande ramen
  7. Mooie tafel met zes stoelen en een parasol
  8. Ruime schuur waarvan één gedeelte voor de fietsen en het andere gedeelte voor gereedschap en BBQ. Gereedschap en BBQ blijven achter.

Huur voor de jaarplaats bedraagt € 2171,95, met daarbovenop een bijdrage voor gas, elektra, water, WIFI en riool. Huisdieren zijn van harte welkom!

Vraagprijs: € 49.500, inclusief inboedel.

Op de camping vind je allerlei voorzieningen voor het hele gezin, zoals een buitenzwembad dat tijdens het hoogseizoen geopend is, speeltoestellen, een grote luchtspringkussen en sportfaciliteiten zoals een volleybalveld en een pannakooi. Bovendien zijn er eetgelegenheden in de buurt.

Ontdek de prachtige fiets- en wandelroutes door het Vechtdal vanaf Buitenplaats Hessummerland, via het nabijgelegen fietsknooppunt.

Interesse? Maak een afspraak en kom het chalet bezichtigen!

Verkocht

Heerlijk genieten van jouw eigen vakantieparadijs waar je het hele jaar door van kunt genieten?

Op camping de Meibeek te Ruurlo is dit ruime chalet met eigen zonnepanelen te koop!

Aanvaarding per direct.

Het chalet is 12,5 x 4,25 groot, heeft een nieuwe luxe badkamer, luxe keuken, twee slaapkamers en een ruime lichte woonkamer.  Naast het chalet staat een mooie “droge” schuur van 3.30 x 2 meter waar u de fietsen, tuinstoelen, gereedschap e.d. in kunt plaatsen.

Het chalet staat op eigen grond van maar liefst 364 m2. Parklasten over het gehele jaar 2023 € 1.150 en het gebruik van water, elektra en riool is in eigen beheer.

Vraagprijs € 89.950.

Geniet van rust, natuur en vrijheid op jouw eigen stukje grond. Met tal van recreatiemogelijkheden zowel voor jong en oud. Er is op het park als in de buurt altijd wat te doen. Er kan een kano gehuurd worden, er is een zwembad en een dierenweide. Tevens mag de cavia of konijn in het dierenhotel logeren. In de omgeving zijn waterparken en een klimbos. Ook kan je er musea’s en kastelen bezoeken en zijn er mooie wandel- en fietsroutes waardoor je heerlijk kunt genieten van de omgeving.

Interesse? Bel of app naar +31 6 20897716

Camping recreatie

Wilt u uw camping of recreatiepark uitbreiden of bestaande caravans of bungalows vervangen? Dan bied ik u hiervoor mooie mogelijkheden.

Laatste nieuws