Flexwoningen

Luxe flexwoningen: Stapel- en schakelbare innovatie

Het showmodel is binnenkort te bezichtigen! Deze unieke flexwoningen zijn ontworpen om aan de behoeften van diverse doelgroepen te voldoen, en bieden luxe en flexibiliteit.

Wat maakt deze stapel- en schakelbare flexwoningen uniek?

Stapel en schakel de modules om ideale ruimtes te creëren,
De hoogwaardige afwerkingen en eigentijdse ontwerpen zorgen voor een luxe en comfortabele leefomgeving.
Maximaliseer de beschikbare ruimte zonder concessies te doen aan stijl en functionaliteit.

Binnenkort openen wij de deuren van het showmodel. Dit is jouw kans om de veelzijdigheid en innovatie van de stapel- en schakelbare luxe flexwoningen persoonlijk te ervaren.

Prijs op aanvraag

Flexibele, efficiënte en moderne woningen: geschakeld en gestapeld! De ideale oplossing voor betaalbare huisvesting in uw gemeente

Geschakeld en gestapeld: Flexwoningen kunnen geschakeld worden om ruimte te besparen en de beschikbare grond optimaal te benutten. Daarnaast kunnen ze gestapeld worden, waardoor er meerdere verdiepingen ontstaan en nog meer mensen kunnen profiteren van betaalbare woningen.

Snelle realisatie: Flexwoningen worden modulair gebouwd, wat betekent dat ze snel en efficiënt kunnen worden geplaatst. Hierdoor kunnen we snel reageren op de behoefte aan betaalbare huisvesting in uw gemeente.

Flexibel en aanpasbaar: De indeling van flexwoningen kan worden aangepast aan de behoeften van verschillende huishoudens. Of het nu gaat om kleine gezinnen, starters op de woningmarkt of senioren, flexwoningen kunnen worden aangepast om aan diverse woonbehoeften te voldoen.

Laten we samen bouwen aan een betere toekomst voor uw gemeente! Neem contact met mij op voor meer informatie over flexwoningen en hoe we ons kunnen inzetten voor betaalbare huisvesting. Samen kunnen we een verschil maken!

Prijsvoorbeeld: gestapelde woning: 11.53 x 4.91 m, €93.700,00 ex btw, inclusief transport.

Indien we de maatvoering aanpassen naar 4.5m breed kunnen we een nog scherpere prijs aanhouden.

Een veilig thuis voor alleenstaande minderjarige vreemdelingen (AMV) in het nieuwe twee onder één kap chalet!

Het twee onder één kap chalet biedt een warme en gastvrije omgeving waar jongeren zich thuis kunnen voelen. Met twee afzonderlijke eenheden in één gebouw, kunnen er meerdere kinderen tegelijkertijd huisvesting krijgen.

Het chalet is 13 x 4,5 m, totaal zijn er vier slaapkamers, twee badkamers en twee luxe keukens.

Wat maakt het chalet zo speciaal?
• Veilige omgeving met alles wat hij/zij nodig heeft
• Volledig elektrisch
• Comfortabele privékamers
• Gemeenschappelijke ruimtes om te ontspannen

Heb je interesse in deze per direct leverbare twee onder één kap chalet of ken je iemand die er baat bij kan hebben? Neem contact met mij op voor meer informatie of om het chalet te bezichtigen.

Samen kunnen we een verschil maken en deze jongeren de zorg en steun bieden die ze verdienen.

Prijs € 87.950 exclusief btw, transport en plaatsen.

Prachtige chalets/woonunits/flexwoningen 11 m x 3.70/ 4 m (incl dakgoot) met 3 slaapkamers

Grotere aantallen beschikbaar, zeer geschikt als tijdelijke woning (goed bewoonbaar in de winter). Transport kan door mij geregeld worden.

• Nette keuken
• Dubbel glas
• Nieuw schilderwerk binnenkant
• Hardhouten kozijnen
• Nieuwe laminaatvloer
• Transportklaar

Prijs € 24.950.

Prachtige chalets/woonunits/flexwoningen 11 m x 4 m met 3 slaapkamers voor € 29.950. 

Grotere aantallen beschikbaar, zeer geschikt als tijdelijke woning (goed bewoonbaar in de winter)

  • Nieuwe laminaatvloer
  • Centrale verwarming
  • Recent schilderwerk
  • Volledig dubbele beglazing
  • Nette badkamer en keuken

 

HUISVESTING ARBEIDSMIGRANTEN

In Nederland werken ongeveer 400.000 arbeidsmigranten. We kunnen het ons niet meer voorstellen hoe onze economie kan functioneren zonder deze mensen. De verwachting is dat er de komende jaren nog meer arbeidsmigranten nodig zijn. De laatste jaren kunnen de werkzaamheden het hele jaar door verricht worden waardoor gedurende het gehele jaar woonruimte nodig is.

SPOEDZOEKERS

Spoedzoekers zijn mensen die vaak niet in aanmerking komen voor de urgentiestatus. Iemand krijgt een urgentiestatus als er sprake is van een levensbedreigende situatie of van een dringend probleem. Spoedzoekers hebben snel en vaak tijdelijk huisvesting nodig.

STUDENTEN

Er is al jaren een landelijk tekort aan studentenhuisvesting. Voor deze doelgroep is het noodzakelijk dat er veilige huisvesting wordt gecreëerd waarbij zij met gelijkgestemden kunnen verblijven.

De doctorale- en internationale studenten prefereren veelal een geheel eigen woonruimte. De doctorale student heeft het studentenleven achter zich gelaten en werken naast de studie. Als de familie van de internationale student naar Nederland komt kunnen zij bij de student logeren.