Over mij

Referenties

Cora Bransen

Na 40 jaar in de sociale zekerheidswereld te hebben gewerkt, heb ik op late leeftijd een carrière switch gemaakt.

Tijdens mijn opleiding tot makelaar heb ik mij verdiept in de problematiek op de woningmarkt. Vandaag de dag hebben we nog steeds te maken met een tekort aan woningen, met name voor ouderen en jongeren.

Inmiddels voorzie ik diverse doelgroepen van geschikte huisvesting. Dit is zowel voor ouderen, jongeren, spoedzoekers en arbeidsmigranten.

Ik vind het superleuk om te laten zien wat de kracht van klein wonen is.

Wat is voor mij de voornaamste motivatie geweest om mijn pijlen te richten op klein wonen? Ik denk met name aan de slechte ervaringen met mijn oma in het bejaarden/verpleeghuis, maar ook aan mijn moeder die na het overlijden van mijn vader alleen thuis bleef wonen. Je kunt het je wellicht niet voorstellen, maar mijn oma werd gepest door mede bewoners, en wat mijn moeder betreft; zij vereenzaamde. Denkend aan mijn moeder en mijn oma geeft het mij extra kracht om ouderen te helpen om onbezorgd te kunnen blijven- of te gaan wonen, dichtbij hun dierbaren.

Mijn passie is om ouderen, die graag kleiner willen gaan wonen, en jongeren die de opstap naar de woningmarkt willen maken, te voorzien van een maatwerk (mantelzorg)woning.

Ik kijk ernaar uit om persoonlijk kennis te maken, en samen met jou te kijken naar een woonoplossing die voor 100% op maat is gemaakt

Neem contact op