Over mij

  Referenties

  Cora Bransen

  Tijdens mijn opleiding tot makelaar heb ik mij verdiept in de problematiek op de woningmarkt. Niet bijzonder dat we vandaag de dag nog steeds te maken hebben met een tekort aan woningen met name voor ouderen en jongeren. Er wordt gebouwd, maar we blijven achter de feiten aanlopen. De trend die steeds populairder wordt is de ontwikkeling van betaalbare woningen met als belangrijke pijler “nul op de meter”. In de volksmond worden deze woningtypes Tiny House genoemd. Met de komst van ontwikkelaars die zich bezighouden met de ontwikkeling van schakelbaar en stapelbaar wonen, lijkt hiermee een drempel te worden weggenomen. Woningen of units kunnen hierdoor letterlijk op maat worden gefabriceerd en nagenoeg kant-en-klaar op de bestemming worden geplaatst.

  Maatwerk; dat is waar het om gaat. Daarbij kunt u denken aan een praktijkruimte aan huis, mantelzorg- of recreatiewoning, een aanbouw of extra leefruimte om bijvoorbeeld te ontspannen.

  We zijn er nog niet, want we hebben te maken met nog meer uitdagingen; nl waar de woningen uiteindelijk geplaatst moeten worden. Met grote regelmaat kom ik bij Gemeenten en woningcorporaties over de vloer en bespreken we de eventuele plannen die op stapel liggen. Binnen afzienbare tijd kunnen betaalbare woningen worden gerealiseerd. De aanwezigheid van beschikbare grond is afhankelijk van de uiteindelijke bestemming.  Ik zet me vol energie en passie in om de wensen van de klant te realiseren en kom graag met u in gesprek.

  Neem contact op